Naša zgodovina


Mastars, ustanovljen leta 1998, ima strokovne proizvodne zmogljivosti za množično proizvodnjo različnih plastičnih in kovinskih delov s pomočjo injekcijskega brizganja in orodij, litja in orodij, žigosanje in rezanje pločevine, CNC-obdelava, kovinsko brizganje, plastike in ekstruzije iz kovine. Prav tako lahko izvedemo fazo obdelave, sestavljanja in sekundarnega obdelovanja ter na voljo široka paleta površinskih obdelav. Ponujamo obsežno CNC prototipno storitev, ki proizvaja široko paleto delov v proizvodnih namenskih kovin in plastike. Kjer je to potrebno, lahko uporabimo bolj konvencionalne prototipne tehnologije za izdelavo SLS, SLA, SLW in vakuumskih ulitkov.

V skladu z našo poslovno filozofijo kupci izkoristijo našo edinstveno mešanico kakovosti, razumne stroške, integrirane storitve in prilagodljivost. Naša sposobnost doseganja ciljev kupcev v zelo kratkem preobratu jim daje močno konkurenčno prednost.


Naša tovarna


image001_副本.jpg

image001_副本3.jpg


Product Application


Ponujene proizvodne tehnologije so:
Izdelava orodij za brizgalne plesne (do 10.000 kg teže) in brizganje na razdalji od 60 strojev od vpenjanja 60T do 650T
Orodje za tlačno litje in litje na strojih do vpenjanja do 800T
Ekstrudiranje plastike in kovine
Metal Injection Molding
CNC obdelava
Končna obdelava barv
Tiskanje
Orodja za tisk in deli
Kromiranje / Vakuumsko obdelava


Ponujene tehnologije izdelave prototipov so:
SLA
SLS
Vakuumsko litje
CNC obdelava v širokem spektru polimerov, vključno z mešanico ABS / ABS-PC / Nylon-napolnjena in nepolnjena / PMMA / POM / PP / PEEK / ULTEM
CNC v najbolj dostopnih kovin
Lasersko rezanje


Naše potrdilo


QQ图片20180718114923_副本.jpg


Proizvodna oprema


image001_副本2.jpg


Naša storitev


Verjamemo, da mora dobavitelj kupcem dobavljati ne le izdelke visoke kakovosti, temveč tudi visoko kakovostne storitve.

V Mastarsu verjamemo, da se to začne s sprejemom in strokovno oceno zahtev, hitrim odzivom na zahteve za kotacije in vsemi nadaljnjimi poizvedbami, ki jim sledi nadzorovan in integriran proizvodni proces ter hitro zanesljivo dostavno storitev.

Naša dinamična povratna zanko, ki povezuje QA / QC, proizvodnjo in proizvodnjo, ima za posledico večjo prepustnost, znižanje stopnje zavrnitve in dosledno kakovost.

Naš cilj je ujeti kakršne koli težave in jih rešiti, preden lahko rastejo. Zelo dobro poznamo vse mednarodne standarde izdelkov in naši notranji strokovnjaki ustrezno izvajajo stroge postopke.

Mastars nenehno iščejo razvoj s kakovostjo izboljšave in trenutno imamo naslednje odobritve.

ISO 14001 - 2004

ISO 9001 - 2008