35 umre med prilo nosti trga

"Kitajske stroja podjetja" pregled: Kitajske razvoj plesni, najprej začenši s tehnologijo, vzpostaviti sistem zvok intelektualne lastnine. Spet po uporabi postopno kopičenje industrijske tehnologije, uresničiti svoje lastne proizvodnje kemične industrije in izboljšati industrijsko konkurenčnost. Med 35 kot celote, Kitajska bo izzive in priložnosti za tržno okolje.

Razvoj proizvodnje high-end opreme, brez podpore industrije. Trenutno je ROC je plesni proizvodnja in uporaba moči, ampak reformirati razvoja v desetletjih od lokalnih plesni pridobiten čvrstost z mednarodni visoki ravni pa je velika razlika, veliko število izdelki lahko samo zanašati na uvoz domačega povpraševanja za industrijsko. Nacionalni plesni industriji, je nedvomno razvoj vojne.

Potem, v hiter razvoj industrijske družbe, lokalnih die industrija bo vzpon skozi kaj pomeni? Krepitev pravic intelektualne lastnine izboljšanje zavarovalno-tehnične rezervacije

Neodvisne raziskave in razvoj je primarni način podjetij pridobiva neodvisnimi pravic intelektualne lastnine, raziskave in razvoj je glavna gonilna sila za litje plesni industrija, raziskave in razvoj samostojnem plesni industrije na Kitajskem je še vedno zelo šibka, trenutno še pripravijo kalup za ulivanje primarnih razvojnih ciljev. Zato samo tehnično ločila od Kitajske plesni industriji zanašajo na osnovi ločeno.

Plesni industrije na Kitajskem je povečanje naložb v znanstvene raziskave, aktivno vzgojitev nadarjenih, razvili številne plesni proizvodne tehnologije z neodvisno intelektualno lastnino; za dom in lahko prodre skozi ozko grlo, aktivno uvesti in absorbira.

Medtem, poleg stalno povečanje ozaveščenosti zaščite intelektualne lastnine, vladne službe morali storiti več za spodbujanje podpornih ukrepov za domače podjetje, ki razvija proizvodnja high-end opreme za ustvarjanje dobro okolje, da dodatno spodbuja razvoj proizvodnje plesni.

35 lokalnih plesni izziv in priložnosti

Trenutno, plesni industrije na Kitajskem je večinoma osredotočeno na območja srednje in nizke, plesni tehnologije je nizko, nizko dodano vrednostjo, delno vrhoven-natančnost plesen je odvisna tudi od uvoza, domače izdelave na različnih področjih za krepitev vključevanja. Splošno, 35, je izziv in priložnost za kitajski trg umre.

Tujega kapitala plesni blagovne znamke izzivi ostajajo. Kitajske plesni industriji obraz konkurenčni pritisk predvsem v razvitih državah tehnološko prednost in cenovne prednosti za države v razvoju, morate vedeti, razvoj in napredek držav industrijske modele, ne samo kitajski, jugovzhodne in vzhodne Evrope v zadnjih letih, industrijske plesni razvoj kmalu, njegova cena prednost je očitno v plesen, ki je nekatere mere oslabilo Kitajske plesni industriji že od nekdaj stroškovne in cenovne prednosti. Poleg tega Japonska in Južna Koreja v high-end trg na moč zahodne Evrope, Kitajske plesni industriji spoprijema z velikanskimi izzivi.

Zidna proizvodnji in večje povpraševanje na trgu. S Kitajske dvanajst-pet načrtovanje in izvajanje, kot tudi razvoj novih strateških industrij politike, regionalnih razvojnih načrtov in politik za oživitev opreme predelovalne industrije bo nova točka rast plesni industriji. Proizvodnja prenos na Kitajsko z razvitimi državami, plesni industrije na Kitajskem, uvedla nov krog razvojna priložnost. Luo Baihui meni, da dobiti močnejši za izboljšanje plesni industrije na Kitajskem, povečanje lokalne tehnoloških inovacij je prednostna, dovršeno tehnične rezervacije; Drugič, je z uporabo 35 industrije v kitajske gospodarske gradnjo in spodbujanje industrijske konkurenčnosti, in doseči boljše prodajne rezultate.