Dongguan plesni poklic industrija razgledne točke

Danes, devetem Guangdong Dongguan plesni proizvodnje? Dongguan hengli stroji razstava 201,500 vola slogu Festival, dejavnosti za 4 dni, se bo osredotočila na plesni industriji high-end tehnične hengli Centennial in vola slog.

Prikazuje meje-tehnika 3D tiskanja

Ta nova 3D tiskanje hengli plesni industriji sodelovanja inovacije razstavišča in dve veliki zaslonu. Iz Dongguan d 10 3D tiskanje družba grafične industrije unije imajo skupaj razstavljavcev, 3D tiskanje omreæja, model izdelave in oblikovanja district in druge govorilnice v obliki 3D tehnologija Street tiska, prikazuje meje-tehniko 3D tiskanje.

Plesni združenje industrije, Liu jianye: "mold je mati industrije, je bilo načrtovano za to, v zadnjih letih je hengli vožnjo veliko razvoj, 3D tiskanje mora biti trend, vendar je koristno za plesni, saj lahko pospeši hitrost, proizvedenih proizvodov."

Center sodelovalni inovacije, spodbujanje razvoja plesni industriji

V zadnjih letih, Heng Li mesto raziskovanje iz tradicionalnih plesni usmerjenih industrijskih grozdov za izvajanje nove načine sinergijski inovativnosti, s sodelovalni inovacije Center "lokomotiva" vloga podjetij in univerz, podjetij in finančnega sodelovanja, glede na poročila, tehnološke inovacije in finančne inovacije hengli die dvojina-orodje zagotavlja, da izhodne vrednosti več kot 20 % za 3 leta zapored rasti.