Hitra izdelava prototipov proizvodnjo injekcijo plesni vpenjalni industrija poudarek

Povzetek: strategija tradicionalne predelovalne industrije je, da prvi obsega, predlagane v 1980 dvajsetega stoletja, cene in kakovosti, 90, razvil v odziv trga na prvi. V pogojih mednarodne predelovalne industrije in postati krajši zmnožek razvoj kolo ter zmanjšati nevarnost od naložb v razvoj novih izdelkov, postala ključnega pomena za preživetje podjetja.

Tradicionalne predelovalne industrije strategija je prvi obseg, predlagane v 1980 dvajsetega stoletja, cene in kakovosti, 90, razvil v odziv trga na prvi. V pogojih mednarodne predelovalne industrije in postati krajši zmnožek razvoj kolo ter zmanjšati nevarnost od naložb v razvoj novih izdelkov, postala ključnega pomena za preživetje podjetja. V zadnjih letih, izdelavo tržne strategije, osredotočene na kaj se dogaja s ceno in kvaliteto, za večji prenos in odzivni čas. Raznovrstne izdelovalec izdelkov na trgu je hitro razumevanje tržne priložnosti in pomembno zagotovilo preživetja, hiter odziv proizvodnje je postalo žarišče mednarodnih raziskav, za posledico hitro izdelavo prototipov in hitro orodja in tehnologije hitre proizvodnje zagotavlja napredni način za podjetja za izboljšanje njihove konkurenčnosti. Tehnologija temelji na materiala tvorijo kumulativno visokotehnološke proizvodnje tehnologije, je bila, mislim, da je stoletja proizvodnja področju nekoč revolucionarni preboj, lahko proizvodni injekcije umre in tlak plesni in žigosanje die, različnih natančnost kompleksne plesen, ima trenutno široka paleta uporaba Yu avto, in letalstva prostor, in ladje, in naprave, in industrijskega oblikovanja in zdravstveni, in stavbe, in obrti, izdelava in otroške igrače , polje, in s tem tehnologija sama nenehno razvoj in popoln, njegovo uporabo nabor bo nenehno široko razsežnost.

V avtomobilski, gospodinjske naprave proizvodnje, plesni tvori dele predstavljali 50 % ~ 70 % proizvodnega dela. Plesni proizvodnje je omejeno Kitajska avto, in naprave, in svetlobo, razvoj industrije ozko grlo in ključa, s hitro oblikovanje strojne in programske opreme in hitro tvorijo material nenehno razvoj in odlično, hitro prototip kosov moč in natančnost dobil nenehno izboljševanje, hitro tvorijo tehnologije je postopoma za poglobljeno polje hitro plesni izdelave, glede na hitro tvorijo metoda izdelave različnih preprosto gospodarsko hitro plesni je postal RP & M uporabo vroče problem.