Selektivno lasersko sintranje eteričnih patenti so potekla: 3D tiskanje v prahu trg dosegel 4,1 milijarde EUR

Pregled: na osnovi selektivno lasersko sintranje v prahu materialov tiska (SLS) ključnih patenti potečejo, in napredek v tehnologijo, razvoj novih proizvodov, spodbud, svetovni trg za 3D tiskanje v prahu nas $ 636.9 milijonov v prodaje v petih letih, ustreza približno 4,1 milijarde EUR.

OFweek lasersko neto novice: Nedavno, glede na zadnje poročilo trga, ki temelji na selektivno lasersko sintranje v prahu materialov tiskanja (SLS) ključnih patenti potečejo, in napredek v tehnologijo, razvoj novih proizvodov, spodbud, svetovni trg za 3D tiskanje v prahu nas $ 636.9 milijonov v prodaje v petih letih, ustreza približno 4,1 milijarde EUR od leta 2015 za leto 2020 krmnih rasti 24.4 %.

-D tiskanje poročilo razkriva tudi prihodnost v prahu materialov glavna področja uporabe je vesoljsko in vojaški industriji, potrebe teh dveh industrij so predstavljali tretjino celotnega trga povpraševanja. V zadnjih letih, je vse bolj uporabljajo v reaktivnih motorjev na 3D natisnjenega dela. Ne dolgo nazaj, Aerojet Rocketdyne podjetje prejelo ZDA vesoljski agenciji (NASA) 1,62 milijarde dolar 3D motor, ki popolnoma kaže velik potencial tega trga. Poleg tega, 3D tiskanje v prahu se uporablja predvsem v avtomobilski, medical, veliko avto oblikovalci so bili uporabljeni za izdelavo prototipov in plesni izdelave kovinskega prahu, kot je uporaba 3D tiskanje technology od BMW ima zgodovino 25 let. Poleg medicinske zobozdravstvene, prilagojenih vsadki in medicinske opreme je bil prikazuje močno potrebujejo.

Poleg tega, 3D tiskanje prah kovinskega prahu zavzema največji delež. Globalno 3D tiska in distribucije v prahu primera, je še vedno največji trg v Severni Ameriki, Aziji-Pacific drugi. Poročilo navaja tudi številne 3D tiskanje trg v prahu v najmočnejših svetovnih podjetij, vključno z: Sandvik materialov tehnologije (Švedska), GKN Hoeganaes Corporation (ZDA), tesar Technology Corporation (ZDA), LPW tehnologija Ltd (Združeno kraljestvo), Arcam AB (Švedska) in Erasteel Kloster AB (Švedska), in tako naprej.