Aluminijasti ekstruzijski kalup za toplotni odvodnik

Podrobnosti izdelka

Prednosti ekstrudiranja aluminija

1. Izboljšajte deformacijsko sposobnost aluminija. Aluminij je močno tresenjsko stresno stanje v ekstruzijski deformacijski coni, njegova plastičnost pa se lahko v celoti izvaja, da dobimo veliko količino deformacije.


2. Celovita kakovost izdelkov je visoka. Ekstrudiranje lahko izboljša mikrostrukturo aluminija in izboljša njegove mehanske lastnosti. Po kaljenju in staranju so mehanske lastnosti ekstrudiranega proizvoda v vzdolžni smeri (smer ekstruzije) veliko višje od tistih, ki jih proizvajajo druge metode obdelave. V primerjavi z obdelovalnimi metodami, kot so valjanje in kovanje, ekstrudiran izdelek ima visoko dimenzijsko natančnost in dobro kakovost površine.


3. Širok spekter izdelkov. Ekstrudiranje ne more proizvajati samo cevi, palic in žic z enostavnimi oblikami prečnega prereza, temveč tudi izdelavo trdnih in votlih profilov z zelo zapletenimi oblikami prečnega preseka, profili s spremenljivim profilom s progresivno spreminjajočimi se odseki vzdolž dolžine izdelka, od katerih je veliko Oblikovanih izdelkov ni mogoče oblikovati z drugimi metodami predelave plastike. Ekstrudirani izdelki so na voljo tudi v številnih velikostih, od super velikih cevi in profilov s premerom od 500-1000 mm do ultra majhnih profilov natančnosti s presekom velikosti.


4. Velika prilagodljivost proizvodnje. Ekstruzija ima veliko prilagodljivost. Lahko se uporablja za izdelavo različnih oblik, velikosti in sort izdelkov na isti opremi s spreminjanjem plesni. Zamenjava kalupa je preprosta, prikladna, dolgotrajna in učinkovita.


5. Postopek je preprost, naložba opreme je majhna. V primerjavi s postopki izdelave cevi in profilov, kot so prebadanje in valjanje in valjanje, imajo ekstruzijski modelji prednosti kratkega procesnega toka, nizke količine opreme in nizkih naložb.
Povpraševanje