Iztiskanje plastike plesni razsvetljavo delov

Podrobnosti izdelka

Iztiskanje plesni je osrednji del iztiskanje proizvodnje. Iztiskanje plesni tehnologije je neposredno povezana s stabilnostjo iztiskanje proizvodnje, kakovost ekstrudirani izdelki, učinkovitost proizvodnje iztiskanje in življenjsko dobo plesni, sama. Zato je zelo pomembno oblikovanje plesni iztiskanje. V oblikovanje nosu, je treba poudariti naslednje točke:


Racionalizirati notranje votline v nos

Da bi material enakomerno iztiskanje na poti toka od glave stroja, da se prepreči pregrevanje razgradnje materiala zaradi stagnacije, to ne sme biti močno zmanjšan v stroj glavo, in je treba brez mrtvih kotov in stagnira območja. Tok pot je pogladil čim več. Hrapavosti Ra vrednost je 0.4μm


Dovolj kompresijsko razmerje

Glede na različne vrste plastičnih izdelkov in plastike, namenjen za proizvodnjo dovolj stiskanje razmerje glave za odpravo skupnih šiv, posledica shunt nosilec, da je izdelek gosto.


Pravi oddelek obliko

Zaradi lastnosti, pritisk, gostota, krčenje in drugi dejavniki plastike, obliko umre, ki tvorijo del stroj glavo se razlikuje od res obliko prečnega prereza izdelka. Ta dejavnik je treba upoštevati pri načrtovanju, tako da die primerno obliko prečnega prereza. .


Kompakten in enostavno razstaviti

Pod pogojem, ki zadovoljuje mehanske lastnosti, je treba oblikovati nos z ritem hoje, tesen skupno, enotno toplote, priročno demontažo in montažo in ne pušča.


Primeren izbor materialov

Stroj glavo treba jekla s odpornost proti koroziji, upor trenja, dobra natezna trdnost in visoko trdoto. Nekateri so tudi kromirane odvisno od situacije.
Povpraševanje