Plastični vbrizgalni avtomobilski deli

Podrobnosti izdelka

Prednosti vročega sistema

(1) Material za vrata ni potreben, ni potrebno naknadno obdelavo, zaradi česar je celoten postopek moldiranja povsem samodejen, prihrani čas dela in izboljša delovno učinkovitost.


(2) Izpad tlaka je majhen. Temperatura vročega ročaja je enaka temperaturi vbrizgalne šobe stroja za brizganje, ki preprečuje površinsko kondenzacijo surovine v drsniku in izguba tlaka vbrizga je majhna.


(3) Ponavljajoča se uporaba materiala šobe bo poslabšala učinkovitost plastike, uporaba vročežnega sistema brez materiala vrat pa lahko zmanjša izgubo surovin in s tem zmanjša stroške izdelka. Temperatura in tlak v votlini sta enakomerna, napetost plastičnega dela je majhna in gostota je enakomerna. Pod majhnim pritiskom vbrizga, krajši čas oblikovanja, brizganje je boljše od splošnega sistema brizganja. Za prozorne dele, tanke dele, velike plastične dele ali plastične dele zahtevnega povpraševanja lahko pokaže njene prednosti in lahko proizvaja večje izdelke z manjšimi modeli.


(4) Vroča šoba sprejme standardizirano in serijsko obliko ter je opremljena z različnimi šobnimi glavami za enostavno zamenljivost. Edinstvena zasnova in obdelava električnega ogrevalnega obroča lahko doseže enakomerno temperaturo ogrevanja in dolgo življenjsko dobo. Sistem za vročo vožnjo je opremljen s ploščo za vročo vodo, termostatom itd. Oblika je izvrstna, raznolika, enostavna za uporabo in kakovost je stabilna in zanesljiva.


◆ Neustreznosti pri uporabi sistemov vročega vodil

(1) Celotna višina zapiranja plesni se poveča, celotna višina plesni pa se poveča zaradi dodajanja vroče ploščice.

(2) Toplotno sevanje je težko nadzorovati. Največji problem z vročimi tekači je toplotna izguba tekača, kar je glavno vprašanje, ki ga je treba rešiti.

(3) Obstaja toplotna širitev, toplotna širitev in krčenje pa sta vprašanja, ki jih moramo upoštevati pri načrtovanju.

(4) Stroški proizvodnje plesni se povečujejo. Cena standardnih dodatkov za vroče tekače je visoka, kar vpliva na priljubljenost vročih profilov.


Povpraševanje