Medicinski pripomočki za brizganje plastike

Podrobnosti izdelka

Prvič, ne osredotočajte se le na oblikovanje izdelka, ne upoštevajte izdelave plastičnih kalupov.

Nekateri uporabniki se osredotočajo na razvoj in razvoj izdelkov ter zanemarjajo komunikacijo s plastičnimi plesniškimi enotami. Po prvotnem določanju načrta izdelave izdelka sta dve prednosti, da se vnaprej obrata na proizvajalca plesni:


1. Zagotavlja lahko, da ima izdelani izdelek dober proces oblikovanja, oblikovan dizajn pa se ne bo spremenil, ker je dele težko obdelati.


2, oblikovalec plesni lahko vnaprej pripravi pripravo načrta, da prepreči nevednost v nedoslednosti, ki vpliva na čas gradnje.


3, proizvodnja visokokakovostnega plastičnega kalupa je odvisna od tesnega sodelovanja med ponudbo in povpraševanjem, da se končno zmanjšajo stroški in skrajšajo cikel.

Drugič, ne gledajte samo na ceno; moramo upoštevati vse vidike kakovosti, ciklusa in storitev.

1. Obstaja veliko vrst plesni, ki jih je mogoče približno razdeliti na deset kategorij. V skladu z različnimi zahtevami delov materiala, so izbrane fizikalne in kemijske lastnosti, mehanska trdnost, dimenzijska natančnost, površinska obdelava, življenjska doba, ekonomičnost, itd.


2, plesen z visoko natančnostjo zahteve je treba uporabiti visoko precizno obdelavo CNC obdelovalni stroj, in plesni material in postopek oblikovanja imajo stroge zahteve, in tudi za uporabo CAD / CAE / CAM plesni tehnologije za načrtovanje in analizo.


3, nekateri deli imajo posebne zahteve zaradi oblikovanja, mold tudi treba uporabiti vroče runner, plin-assist molding, dušilka cilinder in druge napredne tehnologije.


4. Proizvajalci morajo imeti CNC, EDM, žična orodja za rezanje in CNC rezkalno opremo, visoko precizne brusilne stroje, visoko natančne tridimenzionalne merilne instrumente, računalniško oblikovanje in s tem povezano programsko opremo.


5. splošni obsežni žigi za žigosanje (kot so plesni deli avtomobilskih delov) morajo razmisliti o tem, ali je strojno orodje opremljeno s stiskalnim mehanizmom, pa tudi s stranskimi mazivi, razredom več postaj in tako naprej. Poleg štancanja tonaže je treba upoštevati tudi napravo za prebijanje, napajalno napravo, strojno orodje in zaščito plesni.


6. Proizvodne metode in postopki zgoraj navedenih kalupov niso na voljo in obvladajo vsa podjetja. Pri izbiri sodelujočega proizvajalca morate razumeti njegove zmogljivosti za obdelavo, ne samo pogledati strojne opreme, temveč tudi kombinirati nivo upravljanja, izkušnje pri obdelavi in tehnično moč.


7. za isti nabor kalupov imajo različni proizvajalci včasih veliko vrzel. Ne bi smeli plačati več kot strošek plesni in ne sme biti nižji od stroškov kalupa. Proizvajalci plesni, kot ste vi, morajo v podjetju ustvariti razumen dobiček. Naročanje nabor kalupov z veliko nižjimi kotacijami je lahko zapleteno. Uporabniki morajo izhajati iz lastnih zahtev in jih celovito meriti.

Tretjič, izogibajte se večnamenskemu sodelovanju, poskušajte izdelati plastične plesne in obdelovati izdelke na enem mestu.

1. S kvalificiranimi kalupi (preizkušani kosi so kvalificirani), ni vedno mogoče izdelati serij kvalificiranih izdelkov. To je v glavnem povezano z izbiro strojnega orodja za del, procesom oblikovanja (temperaturo oblikovanja, časom oblikovanja itd.) In tehnično kvaliteto operaterja.


2. z dobrim plesnijo, pa tudi z dobrim procesom oblikovanja, je najbolje delati skupaj, poskušajte se izogniti dolgotrajnemu sodelovanju. Če pogoji niso izpolnjeni, je treba izbrati stranko, ki bo v celoti odgovorna in se prepričajte, da je jasno, ko naročate naročila.

Povpraševanje