Plastični deli za brizganje plastike

Podrobnosti izdelka

Kalupi lahko razdelimo na tri kategorije, odvisno od vrste vrvice:

(1) Obloga robov: robnik in vrata sta nameščeni na odcepljeni črti in izdelek se odpre skupaj, ko se kalup odpre. Zasnova je najpreprostejša, enostavna za obdelavo in stroški so nizki, zato mnogi uporabljajo robovalni sistem.


(2) Vhodna pločevina: drsnik in vrata nista na ločilni liniji, večinoma neposredno na izdelku, zato je treba zasnovati niz pregradnih vrvi vrat. Zasnova je bolj zapletena in težko obdelana. Na splošno je odvisno od zahtev izdelka.


(3) Vroči profil: Ta oblika plesniške strukture je v bistvu enaka kot šoba na točilni točki. Največja razlika je v tem, da je pretočni kanal v eni ali več pločevinastih ploščah s toplotno črpalko in vročih šobah, brez izpusta hladnega materiala, pretočnega kanala in vlivanja. Vrata so neposredno na izdelku, zato ni treba sproščati pretočnega kanala. Ta sistem se imenuje tudi gateless sistem, ki lahko varčuje s surovinami, primeren za primer, ko so surovine drage in zahteve po izdelkih so visoke, načrtovanje in obdelava sta težavna in cena plesni je visoka.


Sistem vroče vožnje je v glavnem sestavljen iz vročega žlindre, vroče plošče in temperaturno krmiljenega električnega polja. Naši skupni vroči sistemi so na voljo v enostopenjskih vročih vratih in v večtočkovnih vročih vratih. Vroča vrata z enim točkami uporabljajo vročo vodo za vlečno vreteno, da neposredno vbrizgajo raztaljeno plastiko v votlino. Primeren je za enostranski plastični plesni z enim vhodom. Večtočkovni vroči vrati razdelijo staljeni material na vsak z vročo ploščo. Vroči vodnik se ponovno vnese v votlino, ki je primerna za enokomponentne večtočkovne krmilne ali večkotne kalupe.


Povpraševanje