Brizganje plastike plesni PVC PP ABS POM

Podrobnosti izdelka

Prvi, učinkovito upravljanje proizvod podatki za upravljanje, upravljanje podatkov proces, risanje upravljanje dokumentov: učinkovito plesen proizvod podatki za upravljanje, upravljanje podatkov proces, upravljanje z dokumenti, risanje lahko zagotovi razumljivosti dokumenta, na doslednost risanje različice; Risbe lahko učinkovito delijo in potrjena za uporabo. Lahko določi zbirko celotno datoteko upravljanje računalnika, in tehnične risbe, ki se naberejo v oddelku za oblikovanje, razpršeni, in prej razpršenih in izoliranih informacije lahko zbirajo in uporabljajo za preprečevanje 2D, 3D zmede, original, nastaviti, in vzdrževanje različic zaradi tehnične risbe. Zmedenost, 3D-modela in 2D risanje podatkov nedoslednost, 2D risanje načrta ni standardizirana, kaotično in povzroči težave niso enostavno odkriti in popraviti pravočasno, posledico spremembo plesni in predela ali celo neveljavnih, povečanje proizvodnje plesni stroškov, podaljšala plesni proizvodnja proizvodni cikel, ki vplivajo na obdobje.


Drugi,ohraniti doslednost in celovitost plastični kalup risbe, tehnologije in fizičnih podatkov: z učinkovitim, natančna in strogo testiranje pomeni, da se zagotovi doslednost in celovitost plesni risbe, predelovanje technology, in fizičnih podatkov Sex.


Tretje, oblikovanje in proizvodne stroške vsak plastični kalup mora povzel v času: učinkovit nadzor nad razrez orodje krmilita učinkovito delo vozovnice delavnice; skozi natančen plesni strukture design, učinkovito plesni del obdelave in natančen pregled rezervnih delov bo učinkovito zmanjšajo dodatne stroške plesni zaradi sprememb in vzdrževanje, da se doseže dejanski strošek vsake serije plesni in učinkovito kontrolo kakovosti plesni.


Četrti, splošni načrt ekološko organizirati in povezati podatke, kot so načrtovanja, oblikovanja, tehnologije pridelave, delavnica izdelave in človeških virov za splošno usklajevanje. S tem učinkovito usklajevanje načrtovanja in proizvodnje, učinkovito zagotavljanje kakovosti plastične kalupe in dali pravočasno. .


Peti, razvoj sistema upravljanja proizvodnje popolna in praktični plastični kalup: razvoj sistema upravljanja proizvodnje popolni plesni, zavedaš izdelek informatike, upravljanje podatkov proces, načrt upravljanja, urnik informacije o upravljanju računalnika upravljanje plesni proizvodnega procesa upravljanja sistema, vključno s plastični kalup planiranje proizvodnje, oblikovanje plesni, proces razvoja, trgovina opravil nalogo in izdelek pregled, upravljanje skladišča, itd, omogoča plesen proizvodnje in povezanih pomožne informacije popolnoma sledene in upravljane, od načrtovanja do zaključka.

Povpraševanje