Aluminija, litja tlak zidna

Podrobnosti izdelka

Po silikagelu pripravlja, je oblikovana v času. Silikon nalijemo del plesni s kapljično, seveda, in uporabite olje čopič za to vzpostavljeni. Če je kos mold silikonski, ne samo celotnega izdelka, ampak tudi lepilo mora biti enakomerno brušena. Vsak izdelek je brušena vsaj tri plasti silikagela. Debelina vsake plasti silikagela je 1mm. V procesu ščetkanjem silikagel, vsako plast je treba pozdraviti pred ščetkanjem drugo plast. Ko ščetkanjem tretja plast, dodamo eno plast na drugo plast. Celotno mold silikonski del je pod nadzorom, za 3-4 mm, odvisno od velikosti izdelka in širina ni večja od 60 mm. Silikon je začela v 20 minutah.


1. pranje in suho mojster mold za glajenje (lahko se plast za javnost vosek ali uporablja plesni ločilno sredstvo)


2. 500-1000 gramov plesni silikonske gume (silikonski plesni, plesni lepila, silikona, silikagel) kot rezervni plastične bazena;


3. trdilec stehta glede na razmerje med težo (običajno 1,5-2,5 %), nato doda v posodo za mešanje in popolnoma meša;


4. dodamo določeno količino kremena tanjša, odvisno od situacije (še posebej prvi sloj), dokler mešanje je enotna, običajno 3-5 minut.


5. po mešanju plesni silikonske gume (silikonski plesni, plesni lepila, silikona, silikagel) z na trdilec, reakcija poteka pri sobni temperaturi, in nizko molekularne alkohola se sprosti. Da je colloid odstranite molekulami alkohola, je treba odvajanje mehurčkov pod negativnim tlakom. Lahko uporabijo tudi brez opreme (predvsem glede na operativne izkušnje na Truleti)


6, ko znesek na trdilca je relativno majhen, je podaljšani reakcijski čas, reakcija je dovolj, in je colloid je dobro. Zato je trdilca pridelamo po možnosti manj od znotraj. Ko se uporabljajo krtačo, posušeno prvi sloj (notranja plast) in nato drugo plast je brušena. Čas delovanja je 30-50 minut, in demoulding čas je 10-15 ur. Čas razsoljevanja je 24 ur. Upoštevajte, da po prvi in drugi plasti se uporabljajo, je bolje dodati krpo plesni, ki lahko močno izboljšajo življenjske dobe plesni (ampak steklenih vlaken krpo ni mogoče uporabiti, drugače je lahko povzroči delaminating in zavržena celotno plesni)


7. 3D perfuzijo plesni, običajno 10-15 ur sušenja tudi.


8. po končanem mehko plesni, da omet ali FRP jakno za podporo silikonska mehka plesni. Opomba: 1. plesni izbira vrstice ponudbe: izberite položaj, ki ne vplivajo na izgled izdelka; izberite položaj, ki je enostaven za postopek po postelj; Izberite plesni, sama se zlahka razstavi položaj plesni; Izberite mesto, kjer izdelka ne je lahek deformirana. 2. ne slepo povečujejo količino trdilec za urnik; sicer življenjsko dobo Silikonski Plesni se bo močno zmanjšala.

Povpraševanje