Die Casting delov tlačne plesni

Podrobnosti izdelka

Silikonski izdelki lahko razdelimo v tri glavne vrste po različnih modeliranje procesov.


Silikonski stiskanje orodje

Oblikovani silikona izdelek nastane ponavadi uporabi tlaku skozi vulkanizacijske stroj z visoko temperaturo plesen po dajanje trdna silikona surovine ki vulkanizacijske agent se doda in visoko temperaturo žveplo je strjeni. Trdota oblikovani silikagel je običajno od 30 ° C do 70 ° C. Surovine se ujema z barvo paste po Pantone barve številka kartice. Oblika plesni določa obliko izdelka oblikovani silikona. Oblikovani silikona izdelka je najbolj pogosto uporablja v industriji silikona. Uporablja predvsem za samo industrijske silikona dodatki, gumbi, silikonska darila, silikonske zapestnice, silikonski ure, ključnih primerov, mobilni telefon, silikonski kuhinjskih pripomočkov, silikonske blazinice, LED pladnji, torto plesni in tako naprej.

 

Iztiskanje silikona

Iztiskanje silikonski izdelki so običajno oblikovane z iztiskanjem ekstrudiranega silikagela. Na splošno, obliko ekstrudiranega silikagel je dolg, in cevasto obliko je mogoče zmanjšati na bo, vendar obliko ekstrudiranega silikagel ima omejitve, in se pogosto uporablja v medicinske opreme in hrane stroji. uporabo.

 

Tekoči silikon 

Izdelek tekočega silikona je brizgane silikona brizganje. Izdelek je mehka in lahko doseže 10° - 40°. Zaradi njegove mehke lastnosti, se pogosto uporablja v simulacijo človeških organov in medicinske Silikonski prsni koš blazinice.

 

Specialni proizvodi

Poseben silikonski izdelki temeljijo na kemične lastnosti silikagel ali dodajanje nekaj pomožnih snovi. Poseben silikonski izdelki lahko imajo tudi visoko Temperaturna odpornost (do 330 stopinj), živilske kakovosti (popolnoma skladna z ZDA FDA, LFGB standard), medicinske razred, negorljive razred. Z dodajanjem pomožnih materialov, je tudi možno, da so značilnosti, kot so noč svetlobe, negativni ioni, razbarvanje in podobno.


Povpraševanje