2016-Kitajska mednarodno industrijo Fair/obdelava kovin in CNC stroja Prikaži

2016-Kitajska mednarodno industrijo poštene

Ključavničarstvo in CNC stroja Prikaži

Strojev, pločevine in cevi predelave, plesni in orodja mednarodnih dogodkov

Čas: Novembra 2016 1-5.

Kraj: Nacionalna razstava središča (Šanghaj)

Področje: 60.000 kvadratnih metrov

Sponzor: državni razvoj in reformo Komisije, Ministrstvo za trgovino, ministrstvo, Ministrstvo za znanost in tehnologijo, kitajske akademije znanosti, kitajske akademije za inženirstvo, CCPIT, Shanghai Municipal ljudske vlade

Organizator: Shanghai vzhodu najboljši lansheng mednarodne trgovine s storitvami (Holdings) Ltd

Industriji 18. Kitajska mednarodni sejem za obdelavo kovin in CNC stroja show (MWCS) bo mesto v novembra 2016 1-5. na National Exhibition Centre (Shanghai) je potekala. Ta Expo bo presegla 230.000 kvadratnih metrov razstavni prostor, obiskovalcev več kot 140.000 obiskovalcev, razstava, Kitajska spet največji, razstavlja najvišjo raven sejem.

Obdelava kovin in CNC strojnega orodja prikazujejo (MWCS), jedro Kitajske industrije razstave Expo, razstavni prostor skoraj 80.000 kvadratnih metrov, več kot 600 razstavljavcev. MWCS2016 bo ohranjena na podlagi značilnosti, s poudarkom na porazdelitev rezanje kovin strojev, kovinski, stroji, preskusne in merilne opreme, orodja in 3D tiskanje so pet področij, dodatno pozornost osnovne proizvodnje, nadaljnjo krepitev posebne high-end CNC obdelovalni stroji in inteligentnih proizvodnih območje, vztrajal razstavlja high-end CNC opreme na Kitajskem do leta 2025, zgraditi platformi high-end obdelave kovin.

Rezanje kovin strojev razstava

NC stroj in kovinsko predelovalni razstava (MWCS) razstavni prostor 80.000 kvadratnih metrov, je razstava podjetje pričakuje, da več kot 600 domov, kažejo različnih stroj in zadevnih izdelkov več kot tisoč, zajema je center za obdelavo, in avto, rezkanje in dolgočasno, in mlin, in obdelave, in težkega stroja, in električni obdelave, in bettega stroj, in kovinski 3D tiskanja, in NC sistem in število izrecno naprave , in strojnih delov in dodatne opreme, in abrazivne abrazivov, in orodje ogrodje in meritve opreme, kategorije. Yamazaki Mazak, Haas, Qin chuan, Shenyang, Kunming stroja, na severu, Francis II, Shanghai, Dalian guangyang, Wenchuan in mnogih drugih znanih proizvajalcev strojev, kot tudi iz Nemčije, in Italija, in Turčija, in Japonsko in Tajvan Pavilion na nacionalnih in regionalnih skupin, kot so razstave, ki združuje.

Gostiteljica povezovanje virov, organizacijo motornih vozil in delov, high-end komunikacijska oprema, stroji, proizvodna, orodja, letalska, obrambo, ladjedelništvo, železniški transport, medicinske opreme, več kot več kot 20 ključnih področjih profesionalne kupce udeležiti dogodka. Razstava ob isti čas "posebna forum za high-end CNC strojnega orodja in osnovna proizvodna oprema", "razširjena Unija inovacij, ki urejajo Kitajske avtomobilske proizvodnje opreme", "metal rezanje Forum" in število poklicnih dejavnosti, tako razstavljavci in strokovnih obiskovalcev lahko bolje je to interakcijo, prvič vednost industrije, učinkovito izboljšanje razstava prihodki.