Analiza smeri žigosanje pločevine industrije na Kitajskem

"Kitajske stroja podjetja" pregled: pločevine industrije kot pomembna industrija v kovinsko predelovalni industriji, je temelj mehanske predelovalne industrije, ki odraža stopnjo razvoja konkurenčnosti države proizvodnje tehnologije. Pločevine industrije in njenih produktov v avtomobilski, elektronika, telekomunikacije, medicinska oprema, stroji, ladjedelništvo, letalstvo in drugih področjih, uporabo zelo širokega. Pločevine industrije v hiter razvoj ob istem času, še vedno obstajajo nekatere slabosti nekaterih podjetij.

Prvič, ožigosan pločevine razvoj industrije v naši državi šest smeri

Kot pločevine proizvodnih centrov na svetu, Kitajska bo nadaljnji napredek podjetja s Kitajske proces integracije v globalno ekonomsko okolje in gospodarska moč hitro rastočih, je Kitajska postala najbolj dinamično gospodarske regije na svetu. Izboljšanje gospodarske zmogljivosti na Kitajskem, je industrija razvila bolj zrel in relativno nizko dela stroškov, postalo globalno primerjalno prednost pločevine proizvodni center, pločevine, proizvodnja izvozno usmerjene razvojne funkcije.

Center status krepitev prvi nastop v v zadnjih letih strojne opreme polno rasti izvoza: glavni pločevine zlatih izdelkov rasti izvoza so nad proizvodnjo rast, več nad domače prodaje rasti; glavni pločevine zlatih izdelkov polno cvetoče, ne samo električno orodje, in ročno orodje, in gradnjo teh tradicionalnih izvoznih velik razred proizvodov povečuje je visoka, in delež izvoza yiqian je verjetno za kopalnico in kuhinjo električnih izdelkov 2004 letih rasti izvoza tudi strojne opreme je očitno. Ogromen trg in težišče privabiti še prenos pločevine proizvodni center multinacionalnih podjetij na Kitajskem.

Med sodelovanje bistveno okrepilo

V okolju globalne konkurence, za pridobitev ugodnih konkurenčni položaj in povečala konkurenčnost, industrijskega kapitala je bila še ena tema o industriji. 2004 supor, Vantage je iz hbl tudi navedena prizadevanja, Van Hoa Kapitalski trgi operacije, ne bi bilo z Guangdong, meiya prestrukturiranje ni uspelo ustaviti. Z vidika kapitala, širitev Trenutna glavna značilnost je okrepila kapitala. Konkurence vidika povečal sodelovanje virov, delitev med podjetji.

Polarizacija podjetij bo dodatno poglobil v

V naslednjih nekaj letih bo visoke hitrosti nihanja obdobje industrije pločevine, neposredne posledice ta šok je trenutni trend polarizacije v Jetniki pločevine blagovne znamke kuhinja, razširili. Resnično lahko preživeli na trgu v naslednjih letih je pričakovano pločevine podjetje je absolutno ne toliko zdaj. Pločevine industrija ta šok bo prinesel veliko možnosti, rezultat šok, da bi bili na trgu bolj racionalno.

Vedno bolj ostre konkurence med prodajnimi kanali

Zaradi zasičenost domači kuhinji kovinskih izdelkov, povečuje kakovost tlaka, kanal postal eden ključnih konkurenčnih dejavnikov, vse bolj ostro konkurenco za kanal. Na eni strani, kuhinjskih aparatih proizvajalca okrepil nadzor na drobno Terminal, si prizadevajo za zmanjšanje prodajnih ciklih, razen stroškov prodaje, prodajne poti, strokovni razvoj, model prodaje podjetja prilagoditi različne smeri trga. Po drugi strani, prodaje trend v razvoju narašča statusa velikih gospodinjskih aparatov veriga, nadzor nad zmogljivosti industrije, sodelovali v in pod vodstvom predvsem s proizvajalec pred vodilni cenovne konkurence. Velikih trgovcev na drobno, z aktualni širši trg obsega in strošek prednosti v cene izdelkov, plačilo za dostavo proizvodnje podjetja nadzora bo vse bolj krepilo.

Konkurence na trgu do višje kakovosti izdelkov, vsebino visoke tehnologije kot konkurenco napredovala, vse faze industrije pločevine dobička stisnili, bolj zmanjša prostor za ceno. Več in več podjetij prepozna, da cenovna konkurenca sama ne more zgraditi jedro konkurenčnosti, ne dolgoročne razvojne smeri, raziskati novo razvojno pot. Veliko strojne opreme podjetja povečanje vlaganja v tehnologijo, razvoj novih proizvodov z visoko tehnologijo, diferenciranja proizvodov kot razvoj trajnostnih podjetij, poiskati nov trg zahteva nove točke gospodarske rasti (vpisana kot malih gospodinjskih aparatov in drugimi podobnimi industrijami), za uresničitev trajnostnega razvoja.