Kovinski deli 3D tiska: gibanje 4.0 industrijske inovacije

Pregled: 3D tiskanje je zrasla nova tehnologija je postopoma razvil v mainstream tehnologije, veliko podjetij začeti prepoznati in sprejeti ta tehnologija prinaša učinkovitost stroškov in proizvodnje. Industrija napovedi do leta 2017, svetovni trg za 3D tiskanje bo vratar v veliko rast v pošiljke in prodaje, natekajočih medletna rast bo 59 % in 29 % oziroma.

OFweek lasersko neto novice: v zadnjih letih, 3D grafične industrije vzmetnih hitro rasla, to eksplozivno rast gibanja zaradi po vsem svetu pozornost in promocijo. Medtem, z razvojem laserji, računalništvo in strojništvo tehnologijo CAD/CAM, kovinski deli dodatek izdelave laserskih tehnologij v lasersko tehnologijo obloge in hitro izdelavo prototipov tehnologij pojavila, hitro postal 3D tiskanje v polju, eden od najbolj naprednih proizvodnih tehnologij za prihodnost. Industrija strokovnjaki menijo, da kovinski deli industrijskih 4.0 3D tiskanje technology je slutiti v privleči o reformističnemu gibanju.

3D tiskanje PK tradicionalne svobodo oblikovanja roba

Pod pritiskom kapitala in tehnologije, 3D tiskanje novih aplikacij, ki se pojavljajo, je ne pretiravamo, če rečemo, 3D tiskanje je postopoma razvil nove tehnologije v mainstream tehnologije, veliko podjetij začeti prepoznati in sprejeti ta tehnologija prinaša učinkovitost stroškov in proizvodnje. Industrija napovedi do leta 2017, svetovni trg za 3D tiskanje bo vratar v veliko rast v pošiljke in prodaje, natekajočih medletna rast bo 59 % in 29 % oziroma.

Vzporedno z razvojem hitro trga, 3D tiskanje technology je bolj globoko spreminjajo tradicionalne predelovalne industrije. Tradicionalna oblika zaradi mehanskih delov so omejeni na proizvodnih procesov, kot so struženje, rezkanje, skobljanje, brušenje, varjenje in odločilni za doseganje svobode design. S povečano materiala proizvodne tehnologije (3D printa) razvoja, še posebej neposredno proizvodnjo kovinskih delov povečano materiala, proizvodnih tehnologij, natančnost in zanesljivost, vidike napredka, natančnost, tehnologije, ki so lahko kompleksne kovinske komponente rešitve obdelave težko, in cikel dolg in stroški visoke tehnologije problem, lahko predelavo, tradicionalne izdelave ni zapleteno kovinskih delov, doseženi obdelava materiala-struktura-funkcijo povezovanja izdelavni in proizvodni. Razvoj tehnologij 3D tiskanje, neizogibno vodi do spremembe načrta CAD modela omogočili prost načrtovanja in funkcijo načrtovanje mehanskih delov.