NPE2015: Pregrade pakiranje za brizganje tehnologije Leapis poročila

Industriji plastike "Sveti gral": je jasno, da skupni paket bo nadomestil brizganje kovinske embalaže, na primer, več kot 1 milijardo pločevink na tržno leto.

Na 2015NPE kažejo, boste videli, da je prišel v naša življenja.

Plastike lahko uspešnejši

Milacron (stojnica številko: W2703) razstavljenih Klear hrane pločevinke, pomaga opazovati hrane v obliki lonec.

"Presenečenje je, da embalaža ne vpliva na hrano sijaja", je dejal Milacron injekcijski sistem za skupno lasaierbeineite, direktor prodaje in trženja.

Deset meseci, Nemčija Interpack razstava, Milacron Klear je show vzorcev, in na NPE, Milacron prvi Klear sejmi bodo potekali. Bennett je dejal: "o Klear, mi razstavil popolna linija, zdaj družba pri vzpostavljanju oviro v prikazu posodo.

Ta vrstica 280 ton zapiralne sile brizganje stroj, štiri votline plesni, ki proizvajajo Klear lahko zaženete cikel manj kot 8 sekund. Lah hladno umre StackTeck sistemi omejena. Skupina na visoki in Masters podjetje je proizvajalec vroče runner in DME plesni in komponente dobaviteljev.

Zaključek urednika "plastične embalaže namesto tradicionalnih pakirno industrijo je vroča tema leta 2015 v novo namesto tradicionalnem postopku trka obraz težka? v ta NPE2015 show bo razkrila enega po enega. Smole, proizvajalci, stroji, kemikalij, dodatki, plesen, plesni, oblikovanje programske opreme, po meri, modeliranje zmogljivosti na področjih, kot dobavitelj izpolni v Orlando Orange County konvencije Center on March 23, predvidoma skupno okoli 2000, 40 % ozemlja ZDA. Na NPE2015, boste izvedeli o novih tehnologij v industriji, in možnosti za komunikacijo s podjetji in strokovnjaki na različnih področjih.