Hitra izdelava prototipov 3D tiskanje

Podrobnosti izdelka

Debelina prerez tiskalnika (tj, smer Z) in ločljivost ravninske smeri, tj, X-Y smeri, izračunajo v dpi (pik na palec) ali mikrometrov. Tipične debeline je 100 μm, ki je, 0.1 mm, in Nekateri tiskalniki serije ObjetConnex in 3D sistemov ProJet serije lahko natisnete tanko plastjo 16 μm. Letalo smeri lahko natisnete podobnimi ločljivosti za laserski tiskalnik. Natisnjeno "črnilo kapljic" običajno imajo premer 50 do 100 mikronov. To ponavadi traja ur dni pripraviti model z uporabo tradicionalnih metod, odvisno od velikosti in zapletenosti modela. Uporabe 3D tiskanja tehnologijo lahko skrajša čas, da nekaj ur; Seveda, to je določi učinkovitost tiskalnika in velikosti in zapletenosti modela.


Tradicionalnimi tehnikami izdelave, kot so brizganje, lahko proizvajajo velike količine polimer izdelkov po nižji ceni, medtem ko 3D tiskanje tehnologije lahko proizvajajo relativno majhno število izdelkov v hitrejši, bolj elastična in nižje stroške način. 3D tiskalnik velikosti namizja lahko zadovoljili potrebe oblikovalec ali koncept razvojne ekipe za izdelavo modelov.


Konča tiskanje

Rešitev 3D tiskalniki je dovolj za večino aplikacij (ukrivljene površine lahko grobo, kot jaggies na slike), in za višjo resolucijo elementov se lahko opravi z uporabo trenutnega 3D tiskalnik prvo nekoliko večje predmete lahko strel in poliran nekoliko na dobimo gladko površino "visoke ločljivosti" element.


Nekatere tehnologije lahko natisnete na več snovi hkrati. Nekatere tehnike uporabite tudi podporo med tiskanjem. Na primer, pri tiskanju predmetov, ki imajo obliko obrnjen, nekateri enostavno odstrani elemente (na primer topnih snovi) so potrebne kot podpira.

 

3D Printing Mini Robot 1(001).jpg


3D Printing Mini Robot(001).jpg

Povpraševanje