Hitra plastična osvetlitev prototipov

Podrobnosti izdelka

(1) Inšpekcijski načrt

Prototip ni samo viden, ampak tudi dotikljiv. Lahko intuitivno odraža ustvarjalčevo ustvarjalnost v obliki pravih predmetov, pri čemer se izogibamo pomanjkljivostim, da je »videti, da je lep izgled in da ne delajo dobro«. Zato je proizvodnja prototipa nepogrešljiva pri razvoju novih izdelkov in pregledu videza izdelka.


(2) Oblika inšpekcijske strukture

Ker je prototip mogoče konfigurirati, lahko intuitivno odraža, ali je struktura razumna ali ne, in kako enostavno je namestiti. Težave je težko najti in rešiti težave zgodaj.


(3) Izogibajte se tveganju za neposredno izdelavo plesni

Ker so stroški oblikovanja plesni na splošno visoki, je sorazmerno velik kalup vrednost več sto tisoč ali celo nekaj milijonov. Če se ugotovi, da je struktura nerazumna ali druge težave med postopkom izdelave plesni, lahko izgubo zamislimo. Proizvodnja prototipa se lahko izogne tej izgubi in zmanjša tveganje plesni.


(4) Predviden čas zagona izdelka

Zahvaljujoč napredku proizvodnje prototipa lahko uporabite prototip za promocijo izdelka pred oblikovanjem kalupov in celo predprodajami, pripravami za proizvodnjo in zgodnjim zasedanjem trga.


Povpraševanje