Hitro silikona vakuumski Casting prototipov

Podrobnosti izdelka

Koraki vakuumski Casting

1. pred proizvodnjo vakuumski Casting, moramo vzorec CNC obdelovalni ali 3D tiskanje. Nato zmešajte silikona z strjevanje agent. Videz vakuumski Casting je tekočina, ki teče, komponenta A je silikon, komponenta B je a trdilca.


2. vakuumski evakuacij: po silikona in trdilca enakomerno pomešani, vakuumski evakuacijo izvaja. Čas za sesanje ne sme biti predolga. V normalnih okoliščinah ne presega 10 minut. Če je vakuum je predolgo, silikon ozdravi takoj. Sredstva za povezovanje reakcija je bil proizveden tako, da se silikagel postal en kos in bi ne pobarvane ali vlije.


3. ščet ali delovanje procesa: Pull evakuiranih silikona na vzorcu s krtačo ali pour. (Opomba: proizvoda ali model prekopirani potreba rabiti sprostitev agent pred pour silikon). Nato krtačo silikona na vrhu izdelka, ščetkanjem mora biti enotna, po 30 minutah, prilepite plast Gaza vlaken votek tkanine za povečanje moči in natezni silikona.


4. zunanji plesni proizvodnje: splošno uporabljene metode in materiali so okoli kalup s plastično folijo ali lesa, nato pa izpolnite plesni kabineta omet. Druga metoda je za krtačo plast smole nato prilepite plast steklenih vlaken tkanine, nato pa krtačo in ga prilepite, ponavljajoče se dve ali tri plasti lahko celoten plesen zunaj.


5. polnjenje ali lije plesni operacija metoda: polnjenje ali pretakanje plesni se uporablja za proizvode, ki so relativno gladko ali preprosto, brez plesni črte prihranite čas in delo.

Povpraševanje